به عنوان یک زیبایی قابل بلعیدن، داستان منشأ گلاب چهار لیتری کمی به این شکل است سندی میگوید در طول یک عروسی سلطنتی سلطنتی، یک چشمه آبی پر از گلبرگهای گل رز، قطرات ریز روغن ایجاد کرد.
این قطرات روغن گل رز بودند و هنگامی که شاهزاده خانم آنها را به پوست خود زد، سنت شروع شد. پکار میگوید از آن زمان به بعد، گلاب به عنوان نماد زیبایی در ایران شناخته میشد و اغلب به عنوان هدیه داده میشد.
امروزه مردم در سرتاسر جهان گلاب را به خاطر فواید زیبایی که دارد مصرف می کنند. فرانسیس میگوید: «در سفر به یونان، لبنان، سوریه، مصر، مراکش و هند افرادی را دیدهام که برای سلامتی و زیبایی گلاب مینوشند.
در لبنان، جایی که من اهل آن هستم، چیزی به نام چای سفید داریم که آب گرم با گلاب است یاوم!” می توانید گلاب را در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی سالم و آبمیوه ها خریداری کنید.
ما آب زیبایی ساکارا (39 دلار) را توصیه می کنیم. سندی میگوید: «فقط مراقب قند افزوده و میزان افزودهشده باشید».
بهتر از این، شما می توانید به راحتی گلاب خود را در خانه درست کنید که کارشناسان ما به شدت توصیه می کنند. پکار می گوید: اگر خودتان آن را درست کنید، می توانید آن را در یخچال بگذارید و تا یک هفته از آن استفاده کنید.
در اینجا دستور العمل فرانسیس برای درست کردن گلاب آشامیدنی خود آورده شده است:
گلبرگ ها را از گل رز تازه جدا کنید. حتما گلبرگ های رز را با شستشوی میوه یا سبزیجات تمیز کنید تا مطمئن شوید آفت کش ها و حشرات از بین رفته اند.
چند گلبرگ گل رز را در یک ظرف شیشه ای آب بریزید و بگذارید شش ساعت زیر نور آفتاب دم بکشد. این باعث می شود گلاب ملایمی بنوشید که خوب است.
یک لیوان در روز بنوشید تا بیشترین فواید را داشته باشید، که در عرض یک هفته قابل مشاهده است.