چگونه Rock Candy ساخته می شود تشکیل Rock Candy تقریباً شش تا هفت روز طول می کشد. راک آبنبات با استفاده از همان فرآیندی که کوارتز و الماس تولید می کند تشکیل می شود.
راک نبات رنگی طعم دار با شکستن شبکه کریستالی مولکولی شکر و اجازه اصلاح آن ساخته می شود. شبکه کریستالی آرایش سه بعدی متقارن اتم ها در داخل یک کریستال است.
برای درست کردن آب نبات راک، ابتدا شکر را در آب جوش حل کنید. این یک شربت شکر تشکیل می دهد که باید خنک شود. با این حال، نحوه خنک کردن آن تفاوت ایجاد می کند.
IV. رنگ و طعم در دهه 1970 رنگ و طعم به Rock Candy اضافه شد. آب نبات راک قرمز با رنگ از Cochineal ساخته شده است. رنگ از حشرات ماده خشک شده و پودر شده Cochineal ساخته شده بود.
آب نبات راک آبی با رنگی از گیاه نیل تهیه می شد. نیل گیاهی استوایی از خانواده نخود فرنگی است. برخی از مردم امروزه از کول کمک برای طعم دادن به راک آب نبات خود استفاده می کنند.
راک آب نبات را می توان با انواع خاصی از روغن های ساخته شده برای آب نبات های سخت طعم دار کرد. اسانس گل یا عنبریس نیز گاهی به آب نبات راک اضافه می شد.
موارد استفاده از آب نبات راک در دهه 1800، آب نبات راک به عنوان درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده می شد. در تایلند از آن به عنوان پول استفاده می شد.
در مکزیک از آن برای ساختن جمجمه قندی استفاده می شد. در آلمان و مجارستان از آن برای شیرین کردن چای و قهوه استفاده می کردند. چین از آن در آشپزی، دارو، چای، سوپ، دسر کانتونی و لیکور استفاده کرد.
در هلند، آن را به صورت نانی به نام Fryske Sukerbale می پختند. در هند از آن با بادیان به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده می شد. انیسون دانه معطر گیاه بادیان است.
در هند به آن ویز، کالاکاندو کال به معنی سنگ و کاندو به معنی آب نبات نیز میگویند. در تامیل به آن Kalkandi می گویند و در آشپزی استفاده می شود.