چدن یک ماده بسیار همه کاره و بادوام برای پخت و پز است. قابلمه چدن زرساب برای مدت بسیار طولانی وجود داشته است. این مواد اجاق تا میز بسیار قابل اعتماد و بادوام است. آنقدر بادوام که می توانند بیشتر از شما عمر کنند. به دنبال دلایلی هستید که چرا باید ظروف چدنی داشته باشید؟
ظروف چدنی می توانند برای همیشه دوام بیاورند. مطمئناً می تواند بیشتر از شما عمر کند، به همین دلیل است که آنها ارثی عالی می سازند.
چدن یک ماده بسیار متنوع با کاربردهای فراوان است. این یک دسته از ظروف پخت و پز است که بسیار شبیه ظروف چدنی لعابی است که پس از زندگی با آنها در محل دفن زباله قرار نمی گیرند.
از آنجایی که دسته ها روی بدنه اصلی تابه یا اجاق هلندی آهنگری شده اند، ظروف پخت و پز در کل چدن هستند.
اگر تصمیم بگیرید که ظروف آشپزی خود را رها کنید، همه آنها را می توان در یک تابه کاملاً جدید یا بسیاری چیزهای دیگر بازیافت کرد.
اگر به دنبال انتقال از ظروف نچسب سنتی هستید، هیچ ماده ای بهتر از چدن خام یا خالی وجود ندارد.
اگر به خوبی چاشنی شود و به طور منظم استفاده شود، ظروف چدنی می توانند به طور طبیعی نچسب شوند.
ظروف چدنی را می توان از نسلی به نسل دیگر منتقل کرد. یک تابه چدنی خوش طعم، یک هدیه موروثی واقعاً خاص است که می توانید آن را به عنوان هدیه عروسی یا هدیه خانه داری برای عزیزان خود به ارث ببرید.
ممکن است برای گرم شدن ظروف چدنی روی اجاق گاز زمان ببرد و حتی زمان بیشتری برای القایی داشته باشد.
با این حال، هنگامی که ظروف چدنی داغ می شوند، گرما را به خوبی حفظ می کنند.
مطالعاتی وجود دارد که نشان می دهد استفاده از ظروف چدنی ممکن است برای افراد دارای کمبود آهن مفید باشد.
مطالعات بیشتری برای بررسی تأثیر پخت و پز در ظروف چدنی برای بهبود مصرف آهن در جوامع در کشورهای در حال توسعه در حال انجام است.
از آنجایی که مطالعات در حال انجام است، برای دریافت روزانه آهن خود نباید به تابه های چدنی اعتماد کرد. این کار باید با مشورت پزشک انجام شود.