پسته حاوی 10 گرم فیبر در هر 100 گرم است. فیبرهای غذایی ضروری هستند زیرا به سلامت میکروبیوتا کمک می کنند و در نتیجه به مبارزه با بیماری های خاص مانند سرطان روده بزرگ کمک می کنند.
علاوه بر این، پسته پیوندی فیبر ترانزیت روده را تنظیم می کند و ارگانیسم های تنبل را تحریک می کند. مزیت دیگر این است که جذب کربوهیدرات ها را کند می کنند و سیری را تشویق می کنند.
یک راه موثر برای کنترل بهتر مصرف پسته همچنین برای ویتامین هایی که فراهم می کند مانند ویتامین E جالب است.
دومی آنتی اکسیدان به مبارزه با استرس اکسیداتیو و رادیکال های آزاد که به سلول ها حمله می کنند کمک می کند. بنابراین، به آسیب های وارد شده به سلول ها کمک می کند.
از جمله آنتی اکسیدان ها، پسته حاوی رسوراترول نیز می باشد، به طور طبیعی در شراب قرمز، کاکائو، شراب و غیره وجود دارد. پسته حاوی 108 میلی گرم کلسیم برای یک وعده 100 گرمی است.
کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن انسان است که در بزرگسالان حدود 1 تا 1.2 کیلوگرم است. 99 درصد از این کلسیم به شکل گیری و استحکام استخوان ها و دندان ها کمک می کند.
کلسیم غیر استخوانی با وجود سهم کم (1٪) ANSES به یاد می آورد که در چندین عملکرد ضروری برای بدن دخالت می کند.
آنها همچنین حاوی پتاسیم هستند. این ماده معدنی برای عملکرد صحیح بدن انسان ضروری است. این ماده در انتقال عصبی، انقباض عضلانی و عملکرد قلب نقش دارد، همچنین در ترشح انسولین، متابولیسم کربوهیدرات و پروتئین و تعادل اسید و باز نقش دارد.
پسته همچنین به دلیل ترکیب منیزیمی که دارد جالب است. چه فایده ای دارد؟ در تولید انرژی، حفظ پتانسیل غشای سلولی، انتقال یون، تنظیم شار پتاسیم و متابولیسم کلسیم نقش دارد. نقش آرام بخش دارد و به جلوگیری از گرفتگی عضلات کمک می کند و اثر ضد اضطرابی دارد.