نخود بخش مهمی از غذاهای هندی، آفریقایی، خاورمیانه، مرکزی و آمریکای جنوبی است و امروزه در بیش از 50 کشور کشت و مصرف می شود، اما هند بالاترین تولید کننده نخود است.
در این مقاله با ارزش های مختلف غذایی و فواید سلامتی این دانه ها آشنا می شویم. در حال حاضر، بسیاری از افراد از دیابت نوع 2 رنج می برند، در حالی که بدن به اندازه کافی انسولین تولید می کند.
در چنین مواردی، نخود شور مشهد میتواند گزینهای خوشمزه و سالم برای دریافت تمام مواد مغذی با یک میان وعده یا غذای لبساز باشد.
نخود دارای نشاسته مقاومی به نام آمیلوز است که هضم کربوهیدرات ها را به تاخیر می اندازد که به حفظ سطح قند و انسولین کمک می کند و برای بیماران دیابتی عالی است.
نخود دارای مقدار زیادی سلولز در پوست خود است که به تحریک عملکرد داخلی کمک می کند. آنها همچنین دارای فیبر غذایی محلول به نام رافینوز هستند که حرکت روده را آسان و منظم می کند.
برای افرادی که از مشکلات گوارشی و یبوست رنج می برند، نخود یک امر ضروری است. اما اگر مشکلات گوارشی دارید مراقب باشید. هضم این حبوبات ممکن است زمان ببرد و باعث ایجاد گاز شود. برای دانستن بیشتر بخوانید.
آیا شما یک فرد باشگاهی و در عین حال گیاهخوار هستید؟ خوب، شما می توانید با نخود بروید. این دانه ها با داشتن مقدار کافی پروتئین، آهن و نشاسته برای رشد توده عضلانی خوب هستند.
یک اسموتی خوش طعم نخود با مواد دیگری مانند ماست و موز، 380.1 کالری و 77.8 گرم کربوهیدرات را تامین می کند. بنابراین لباس های بدنسازی و اسموتی خود را آماده کنید تا درست کنید!
بیماری های قلبی عروقی سالانه حدود 17.9 میلیون نفر را در سراسر جهان از بین می برد. از هر 10 نفر، 1 نفر به دلایل مختلف دچار برخی از مشکلات قلبی دیگر می شوند که یکی از آنها عادات غذایی ناسالم است که باعث ایجاد کلسترول و فشار خون بالا می شود.