آب نبات شیشه ای ویترای مورد علاقه تعطیلات است. ساده، خوشمزه و درست کردنش راحته. تنها چیزی که نیاز دارید چند ماده اولیه و یک دماسنج پخت و پز است تا این غذای کلاسیک تعطیلات را در کمترین زمان بسازید.
اگر به دنبال یک دستور العمل ساده برای تهیه نبات یزد افضلی شیشه ای هستید، به جای درستی آمده اید! این شیرینی خانگی عالی است که بچه ها دوست دارند! میتوانید آن را روی کیکها یا کیکها برای تزیین استفاده کنید یا فقط زمانی که هوس یک تکه آن را دارید میل کنید.
این را با چند آب نبات نوقای خوشمزه برای یک فصل تعطیلات فوق العاده جشن امسال جفت کنید! شما و فرزندانتان علاقه زیادی به این پروژه فوق العاده STEAM خواهید داشت که علم تولید آب نبات را بررسی می کند.
با چند مشت آب نبات رنگارنگ و مقداری شیرینی برش، یادگیرندگان جوان می توانند هنر زیبا و خوراکی ساخته شده از کریستال های قند نامرتب را خلق کنند.
مرحله 2: از کودک خود بخواهید که آب نبات سخت را باز کند و آن را بر اساس رنگ در کاسه ها یا انبوهی دسته بندی کند. از دانشمند جوان خود بخواهید که ظاهر آن را شرح دهد. آیا واضح است؟ هوا ابری است؟ شبیه شیشه است؟
آب نبات شفاف و سفت دارای چیزی است که دانشمندان مواد غذایی آن را “ساختار شیشه ای” می نامند. هنگامی که آب نبات سخت درست می شود.
شربت ذرت ساخته شده از قندهایی به نام گلوکز و فروکتوز به شکر ذوب شده اضافه می شود تا مولکول های قند به شکل کریستال سازماندهی نشوند. کریستال ها نمی توانند تشکیل شوند زیرا زنجیره های طولانی قند موجود در شربت ذرت مانع ایجاد می شود.
شیشه رنگی واقعی بیش از 500 سال است که وجود دارد. برخلاف آب نبات های سخت، شیشه واقعی از دی اکسید سیلیکون، جزء اصلی ماسه، ساخته شده است.
شیشه مانند آب نبات سخت ساختاری غیر کریستالی دارد و با افزودن نمک های فلزی رنگارنگ به شیشه ذوب شده قبل از سرد شدن و جامد شدن آن ساخته می شود.
سپس شیشه رنگی بریده می شود و قطعات با استفاده از فلز ذوب شده مانند سرب به یکدیگر در داخل یک قاب متصل می شوند. مهندسی خوب برای ایجاد طرح های شیشه ای رنگی که در آزمون زمان، آب و هوا و گرانش مقاومت کنند، ضروری است.