کنسرو تن ماهی برای درمان افراد دیابتی بسیار مناسب می باشد

این مطالعه محتوای عنصری را در 4 نوع گروه کنسرو تن ماهی شده، هر کدام با 4 مارک تجاری که برای مصرف انسان در برزیل تجاری شده اند، ارزیابی می کند.

نتایج بر اساس عناصر کمیاب در ماهی تن کنسرو شده توسط ICP OES و مقایسه با سطوح محدود تعیین شده توسط FAO/WHO است. ما همچنین خطر سرطان زا، خطر غیر سرطان زا و ضریب خطر، و شاخص آلودگی را برای نمونه های کنسرو شده ماهی تن بررسی کردیم.

غلظت As و Se در همه گروه ها بالاتر از مقادیر دریافتی تعیین شده توسط FAO/WHO با در نظر گرفتن گروه های خاص است. مقادیر خطر سرطان زایی برای آرسنیک (As) در گروه ها به طور قابل توجهی غیرقابل قبول است.

ضریب خطر (HQ) برای As در همه گروه ها > 1 بود، در حالی که هیچ نمونه ای برای HI کمتر از 1 بود. نتایج شاخص آلودگی (PI) نشان می دهد که آلاینده اصلی کنسرو ماهی تن به ترتیب آلومینیوم و سپس سلنیوم و آرسنیک است.

فقط نیمی از نمونه‌ها سطوح آلاینده عنصری را نداشتند. تمام مارک‌های مورد مطالعه کنسرو ماهی تن، غلظت‌های عنصری را ارائه کردند که می‌تواند برای مصرف انسان خطری برای سلامتی ایجاد کند.

که می‌تواند از CR، HQ، HI یا PI باشد. سطوح آلاینده هشداردهنده است و باید یک پرچم قرمز برای مصرف این محصولات، به ویژه محصولات طولانی مدت، افزایش دهد.

این نتایج مقامات را ترغیب می کند که بر این نوع غذا نظارت و اعمال بهتری داشته باشند و از جمعیت خود در برابر خطرات بهداشتی محافظت کنند.

افزایش استفاده از منابع طبیعی در سراسر جهان، از جمله زمین، منجر به گسترش چندین فلز سنگین و متالوئیدها از فرآیندهای کشاورزی مدرن و آلودگی وسایل نقلیه موتوری می شود.

آلودگی خاک، آب و حوضه رودخانه به شدت با تولید انبوه مواد غذایی در کشاورزی و افزایش روند صنعتی تولید و استفاده از آفت کش ها و کودها مرتبط است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *